Muziek- en Partycentrum Studio Oosterman
Info en reserveringen: 0172-573374

Blog – Bedrijfsuitje Groene Hart

Bedrijfsuitje Groene Hart

De lente staat voor de deur en de zonnige dagen lijken weer iets dichterbij. Het is tijd om weer lekker buiten te zijn. Misschien staat er ook wel een bedrijfsuitje in het vooruitzicht? Want dat is vaak veel leuker in de zon dan in de regen. Er zijn honderden bedrijfsuitjes te bedenken, maar wat is nu echt leuk voor jouw en je collega’s?
Kever Rally Groene Hart

Studio Oosterman werkt samen met Kever Rally Groene hart. Zij organiseren verschillende Kever Rally’s door het Groene Hart in Zuid-Holland. Er kan gereden worden in de Volkswagen T2 Hippiebusjes of in Cabrio Beetles, waar bij zonnig weer echt het dak er vanaf gaat!

Hoe ziet zo een dagje rally rijden er nu precies uit

Jullie zullen worden ontvangen bij Studio Oosterman in Aarlanderveen, met een heerlijk kopje koffie. Eventueel met een bekende Ronde Vener van de banketbakker. Na een korte uitleg mogen jullie in groepjes op pad met de hippiebusjes of Beetles. Jullie krijgen een routebeschrijving en een vragenboekje mee en komen langs de meest mooie plekken die het Groene Hart te bieden heeft.

Bij terugkomst staan wij, van Studio Oosterman, klaar om jullie te voorzien van een heerlijk wijntje of biertje van de tap, want dat hebben jullie dan wel verdiend! Vooruit, we hebben ook drankjes zonder alcohol. Als het even kan in de Boomgaard, met uitzicht over de polders en de Molenviergang van Aarlanderveen. Uiteraard hebben jullie niet voor niets vragen moeten beantwoorden onderweg en zal de winnaar, tijdens de prijsuitreiking, worden beloond met een leuke prijs!

Combineren mogelijk

Combineer jullie rallyuitje met een brunch, lunch of diner. Of kies ervoor om tussendoor te vergaderen, te varen in een elektrische sloep of een proeverij met streekproducten te doen. Alle combinaties zijn mogelijk. Hebben jullie culinaire wensen? Laat maar weten!

Eén ding is zeker; je collega’s zullen het geweldig vinden!

 

 

 

Nieuwsbrief Muziek uit 't Hart

Nieuwsbrief Bridge Plantendrive