Muziek- en Partycentrum Studio Oosterman
Info en reserveringen: 0172-573374

Feestlocatie in Nieuwkoop

Het wordt fantastisch bij Studio Oosterman!

Wilt u een feest geven in de buurt van Nieuwkoop en bent u op zoek naar een unieke feestlocatie? Muziek- en Partycentrum Studio Oosterman biedt u op een unieke feestlocatie de gelegenheid om uw feest op een persoonlijke wijze vorm te geven. Bij Muziek- en Partycentrum Studio Oosterman kunt u bijvoorbeeld terecht voor het vieren van uw:

Muziek- en Partycentrum Studio Oosterman is ook de locatie voor:

Wilt u meer informatie over onze feestlocatie in de buurt van Nieuwkoop?

Als enthousiast en professioneel team van Muziek- en Partycentrum Studio Oosterman dragen wij actief bij aan uw feest of bedrijfsevenement. Wij zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Wilt u meer informatie over onze feestlocatie of wilt een afspraak maken voor een bezichtiging? Neemt u dan contact op met Muziek- en Partycentrum Studio Oosterman.

U kunt ons dagelijks bereiken op 0172 – 573 374. U kunt ons ook een e-mail sturen of gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder.

 

Bent u op zoek naar een trouwlocatie in Alphen aan den Rijn?

Wanneer u een trouwlocatie zoekt in Nieuwkoop dan is Studio Oosterman een uitstekende feestlocatie voor het vieren van de mooiste dag van uw leven. De vele mogelijkheden en de unieke ligging temidden in het Groene Hart dragen er toe bij, dat u een persoonlijke invulling kunt geven aan uw bruiloft. Klik hier voor meer informatie over onze unieke trouwlocatie of het maken van een afspraak.

Nieuwsbrief Muziek uit 't Hart

Nieuwsbrief Bridge Plantendrive