Muziek- en Partycentrum Studio Oosterman
Info en reserveringen: 0172-573374

Gastenboek

Wat vonden gasten van Studio Oosterman?

 

Hebt u afgelopen tijd een evenement bij Studio Oosterman gehad? Of bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen?
Dan zit u op deze pagina goed! Lees hier wat anderen van de kwaliteit, service en uitstraling van Studio Oosterman vinden.

Bent u in Studio Oosterman geweest?
Zou u dan misschien een berichtje achter willen laten op deze pagina, zodat andere gasten een betere indruk kunnen krijgen van Studio Oosterman?

 

Ga direct naar het invulformulier
(101)
1 2 3 4 5 6 7
(86) Teun en Lia van den Bos
26-10-2015 om 20:19

26 oktober j.l. ons 40-jarig huwelijksfeest gevierd.
We kijken terug op een zeer geslaagde dag.
Locatie, eten, bediening, alles was super en tot in de puntjes verzorgd.

Zeker een aanrader!!!

Bedankt, ook namens onze gasten,
Teun en Lia van den Bos(85) Bert en Bea Hoogeveen
22-09-2015 om 16:34

Wij hebben 12 september 2015 onze 40 jarig huwelijksfeest
bij jullie gegeven.

Dat was zeer geslaagd , goed verzorgd en sfeervol.

Wij en onze gasten spreken dan ook vol lof over jullie .

Onze Hartelijke Dank.
Vriendelijke Groet.
Bert en Bea Hoogeveen.

(84) M. van Roon
8-09-2015 om 20:43

Op 6 september 0nze 40 jarige bruiloft gevierd. Alles was tot in de puntjes geregeld. Op eten en drinken valt niets op aan te merken. Perfect. Ook lof voor de bediening. Ook onze gasten hebben van deze avond genoten. Wij vinden het een echte aanrader. Als wij in de toekomst iets te vieren hebben gaan wij zeker terug naar Studio Oosterman.

(83) Chris en Sofie Molleman
27-05-2015 om 17:02

15-5-2015 zijn wij getrouwd en hebben dit gevierd bij Studio Oosterman.
We kregen van tevoren genoeg tijd en ruimte om de zaal te versieren, wat wij bijzonder prettig vonden. Het contact met Patric (bedrijfsleider) was altijd duidelijk en snel.
Tijdens het feest ontbrak het aan niets, de bediening was uitstekend en erg gezellig. De genodigden dachten er net zo over en complimenteerden ons over de locatie.
Graag willen wij jullie bedanken voor deze onvergetelijke avond.
Mvg,
Chris en Sofie Molleman

(82) Geert & Annerie van Atteveld
14-05-2015 om 15:45

Zaterdag 25 april hebben wij ons 40-jarige huwelijks-feest en mijn 65ste verjaardag bij Studio Oosterman gevierd. Al tijdens het eerste gesprek met Patrick van Egmond hadden we al een goed gevoel. Er werd meegedacht over de mogelijkheden en ook vlak voor de grote dag zijn we nog bij hem langs geweest om een aantal zaken door te nemen. Dat was heel pleziering. De dag zelf is zeer goed verlopen en hebben we gezien dat men ervaren en professioneel te werk ging. Alles was tot in de puntjes geregeld en ook het Italiaanse buffet en het grande dessert waren fantastisch. De vele genodigde hebben daar ook grote waardering voor uitgesproken. Dankzij de voortreffelijke zorg van de kok, van Patrick en niet te vergeten de drie dames kijken wij met veel plezier terug op deze dag. Nogmaals hartelijk dank hiervoor en we zullen anderen die een feest willen organiseren zeker erop wijzen dat het bij jullie in goede handen is. Niet alleen vanwege de professionaliteit en flexibiliteit, maar ook vanwege de prijs/kwaliteit verhouding.

(81) Iris Vonk
21-04-2015 om 07:14

tijdens onze rally puzzeltocht ging het dak er letterlijk en figuurlijk af!
door de leuke puzzelrit zat de sfeer er in de auto's goed in. de tocht is een mooie en rustige route door het groene hart.

door het enthousiasme van Miranda en Stefan en Studio Oosterman was de hele dag tip top in orde geregeld. Van de activiteit tot de catering, wij hadden zelfs een eigen bar man bij Studio Oosterman die heerlijke wijntjes voor ons in schonk en de lunch die zij bij de catering hadden geregeld was echt heerlijk!
zeker voor herhaling vatbaar!!!!

bedankt voor jullie enthousiasme,
groetjes de meiden van Kindergarden!


(80) Truus Sanders
1-04-2015 om 15:08

28 maart 2015 heb ik bij Studio Oosterman mijn 65e verjaardag gevierd.
Het was een heel gezellige avond,met zachte muziek op de achtergrond,zodat een ieder normaal kon praten!
Het vlaaien buffet en het tapas buffet viel bij iedereen goed in de smaak.
Het geheel was een avond om niet snel te vergeten.
Mede namens onze 74 gasten willen wij het team bedanken voor de goede zorgen.
met vriendelijke groet van Gerrit en Truus Sanders

(79) Odien en Arjan van 't Riet
31-01-2015 om 12:32

De nieuwjaarsbijeenkomst van de familie van Odien mocht dit jaar door ons worden georganiseerd. De bijeenkomst werd altijd in een locatie op de Veluwe gehouden, waar de familie vandaan komt. Voor de bijeenkomst van januari 2015 hebben wij gekozen voor Studio Oosterman. Na een kopje koffie met iets lekkers hebben we eerst een wandeling gehouden om de eetlust op te wekken. Daarna konden we aan de uitgebreide winterkostmaaltijd. Wij hebben (wederom) genoten en dat gold ook voor onze gasten. Het was in één woord fantastisch. Dat gold voor de locatie, de bediening en de maaltijd. Tot de volgende keer !

(78) Paula Kauffman, Heineken
5-01-2015 om 16:23

We werden hartelijk ontvangen door Mirande en Stefan met een kopje koffie en daarna zijn we met een groep van 37 mensen verdeeld over mooie Volkswagen kever cabrio’s. Met een leuke toertocht met aanwijzingen en foto’s werden we geleid door het Groene Hart. We zijn op plekken geweest waar we het bestaan niet van wisten.
Na de toertocht hebben we een hele leuke en gezellige “Ik hou van Holland”quiz gedaan. Ook de presentatrice brenda deed het erg leuk en aansluitend was er een erg lekkere bbq geregeld binnen bij Studio Oosterman.


(77) Aad en Bianca van Est
19-11-2014 om 21:02

Wij hebben 19 sept. Ons trouwfeest met diner gebiedt. We hebben koffie bruidstaart heerlijk in het zonnetje in de boomgaard gehad en we mochten zelfs een meegebracht springkussen neer zetten. Het eten was in de vorm van een buffet wat heerlijk was.

Het feest was wel leuk maar door de opgelegde beperking van het geluid van de muziek viel het feest een beetje tegen en werd de muziek van onze keus niet gedraaid.

Verder was het buffet tijdens de feestavond supergoed.


(76) Monique en Volcmar de Vries
21-10-2014 om 08:42

Donderdag 18 september 2014 hebben wij onze bruiloft gevierd bij studio Oosterman. Mede dankzij de goede service, gastvrijheid, heerlijke diner, super lokatie en het prachtige weer hebben wij een fantastische dag gehad.
Wij hebben vele reacties gehad op de prachtige lokatie en raden iedereen aan om een leuk feestje te vieren bij studio Oosterman.
Bedankt!

(75) Eddy en Susan
8-10-2014 om 19:35

24-09-14 Hebben wij onze bruiloft en feest op locatie oosterman gehouden.

Hierbij willen wij jullie laten weten dat de reacties van alle gasten top waren en wij ook zeer tevreden zijn over jullie!

Alles wordt op en top geregeld, niets is teveel gevraagd...Gastvrijheid is er zeker! Het eten is goed, een zeer goede kok Patric!

Deze locatie is een top aanrader en een kijkje zeker waard! Wij raden het ook zeer zeker aan bij mensen die vragen of wij nog een locatie weten!

En wij denken zelf dat dit niet het laatste feestje was die we daar vieren!

(74) Gerrit en Gerie de Kruijff
25-09-2014 om 22:08


20-09-2014

Afgelopen zaterdag hebben wij ons 40 jarig huwelijksjubileum bij Studio
Oosterman gevierd, het was allemaal prima in orde, de gasten hadden het ook
erg naar hun zin gehad.
Wij kunnen terug denken aan een geslaagd feest.
Patrick en personeel bedankt.

Groeten Gerrit en Gerie de Kruijff

(73) Mirjam Bollema
21-07-2014 om 08:41

De kever rally is ons heel erg goed bevallen. In prachtige kevers hebben we met een leuke route door de mooie omgeving van Aarlanderveen heen gereden. De rally was goed georganiseerd met leuke opdrachten.

Het is een bedrijfsuitje wat we zeker kunnen aanraden! De afsluitende bbq bij Studio Oosterman in een prachtige omgeving was erg goed verzorgd.


(72) Deborah Kleijne
12-07-2014 om 05:55

Bedankt voor de groepsfoto!
Het was het een fantastische dag dinsdag!
De rally met de kevers en de busjes is bij iedereen erg in de smaak gevallen.
We hebben veel lol gehad in de auto's, de BBQ bij Studio Oosterman was heerlijk en we hebben lekker veel tijd gehad voor contact met collega's. Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
5 + 7=

Nieuwsbrief Muziek uit 't Hart

Nieuwsbrief Bridge Plantendrive