Muziek- en Partycentrum Studio Oosterman
Info en reserveringen: 0172-573374

Gastenboek

Wat vonden gasten van Studio Oosterman?

 

Hebt u afgelopen tijd een evenement bij Studio Oosterman gehad? Of bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen?
Dan zit u op deze pagina goed! Lees hier wat anderen van de kwaliteit, service en uitstraling van Studio Oosterman vinden.

Bent u in Studio Oosterman geweest?
Zou u dan misschien een berichtje achter willen laten op deze pagina, zodat andere gasten een betere indruk kunnen krijgen van Studio Oosterman?

 

Ga direct naar het invulformulier
(101)
1 2 3 4 5 6 7
(71) Janette Nap
18-06-2014 om 08:21

In één woord: Topuitje!
Een prachtige route met de Kever Cabrio door het Groene Hart! Ook al komen we zelf uit deze omgeving, ook voor ons waren de smalle wegen soms nog wat spannend!
Met als afsluiting een heerlijke BBQ in de tuin bij Studio Oosterman.
Miranda en Steven en Studio Oosterman, bedankt voor jullie enthousiasme, het was super georganiseerd.


(70) Familie Leliveld
17-06-2014 om 11:29

15 juni!
Geweldige middag met familie i.v.m. ons 40 jarig huwelijk. Mede door de geweldige zorg die aan de catering was besteed (ook aan de bijzondere wensen) is het een prachtige middag geworden.
Dank aan de mensen van Studio Oosterman.


(69) Ria Vergouwe
14-06-2014 om 08:06

Op 10 juni waren wij te gast in het prachtige groene hart van Nederland, wat op zich al een aanrader is voor mensen die de natuur nog weten te waarderen. We werden vriendelijk ontvangen door Miranda met een bakje koffie of thee en een heerlijk petit four, om vervolgens door te gaan om een sloepentocht te gaan maken. Afgezien van de zon die zijn uiterste best deed, was ook de tocht over het prachtige meer een genot voor een ieder van ons. Een echte aanrader omdat je anderhalf uur onderweg bent en zo je collega's een beetje beter leert kennen. Na een heerlijke lunch van Studio Oosterman die overigens prima verzorgt was ,met alles erop eraan, kregen we uitleg over de Kever puzzeltocht, wat een geweldige ervaring bleek te zijn. Zeker aan te raden als je van oude auto's, natuur en lol houdt. Na terugkomst werden we wederom hartelijk ontvangen door Miranda en collega met een heerlijk drankje. De prijs uitreiking was ook hilarisch. We hadden gekozen voor een BBQ om de dag gezellig af te sluiten. Keuze uit voldoende soorten vlees en salades dat allemaal al klaar stond. Je hoefde alleen nog maar op te scheppen en je buik rond te eten. Kortom een geweldige dag. We bedanken iedereen de z'n best heeft gedaan om ons teamuitje tot een succes te maken. Vriendelijke groet, team basisschool de Maasoever uit Spijkenisse(68) Fam. Vrolijk
4-06-2014 om 09:57

Afgelopen zaterdag hebben wij ons 50-jarig huwelijksfeest bij Studio Oosterman gevierd. Het was grandioos!! Alles was perfect verzorgd, eten was heerlijk, muziek was super, gastvrije medewerkers. Onze gasten waren ook allemaal vol lof. Patric en medewerkers: nogmaals ontzettend bedankt voor een prachtig feest!!
Familie Vrolijk

(67) Ferdi en Chantal van den Burg
1-06-2014 om 10:20

Woensdag 28 mei hebben wij onze bruiloft bij studio Oosterman gevierd. We vonden het fantastisch!! Het buffet zag er mooi uit en smaakte ook nog eens geweldig. We willen graag Patrick en alle medewerkers bedanken voor de goede service!!

Groeten,
Ferdi en Chantal van den Burg

(66) Evelien Groenendijk-Schats
29-05-2014 om 19:57

Beste Patric en medewerkers,

Ons trouwfeest was erg geslaagd! We hebben het erg naar onze zin gehad en de gasten ook. We kregen al complimenten van sommigen dat ze nog nooit zo'n leuk feest hadden meegemaakt! Het eten was erg lekker en de bediening was ook top! Bedankt voor alle goede zorgen!


(65) Fam. Reijs
20-05-2014 om 15:32

Beste Patrick en medewerkers,

De zon scheen uitbundig en zette de prachtige locatie van Studio Oosterman in een stralend licht. Een mooi decor om ons 50jarig huwelijksfeest te vieren. We werden niet teleurgesteld in tegendeel . Alles verliep zoals we het met Patrick hadden afgesproken. We hebben genoten van een uitgebreid Hollandsgrillbuffet met een extra visgerecht. Daarna een grand dessert,dat zo lekker was dat bijna alle schalen "geplunderd" waren. Een heerlijk kopje koffie als afsluiting. Dit alles werd door een zeer vriendelijk bediening geserveerd en verzorgd. Ook aan de dieetwensen van een paar gasten is extra zorg besteed, zodat ook hun eten smakelijk was,dat waarderen we heel erg. Mede namens onze 54 gasten heel hartelijk dank,jullie hebben die dag/avond optimaal als team gefunctioneerd en ons feest onvergetelijk gemaakt!

Vriendelijke groet van ons allemaal.


(64) Chantal Geradts, DLR
12-05-2014 om 09:19

In de middag goed ontvangen door het team Kever Cabrio bij Studio Oosterman. Na de gezellige bijeenkomt met koffie en thee zijn we gestart met de rally met de VW T1 en T2 busjes. Een geweldig mooie en leuke omgeving met leuke opdrachten tussendoor welke de teambuilding versterkt. De partners van onze medewerkers waren ook mee waardoor je een leuke mix krijgt en direct met elkaar kennis maakt. Tussendoor zijn we gestopt voor thee en/of koffie met Scones wat ook goed verzorgt was. Na de rally waren we terug bij Studio Oosterman waar we wederom vriendelijk werden ontvangen met koffie/thee of wat fris. Een leuk verzorgde prijsuitreiking aan het einde van de dag maakte het middagprogramma wel compleet ! In de boerderij zijn wij gebleven voor de BBQ ! Eten was erg goed en hadden genoeg keuze.
Wij hebben genoten van deze dag en is zeker een aanrader voor iedereen !


(63) Danielle Huber, CSU
12-05-2014 om 09:17

We hebben het ontzettend naar ons zin gehad, de rally was zeer geslaagd en het eten was ook super! De factuur zullen wij in orde maken.

(62) Mevr. Floris
9-05-2014 om 23:10

Geachte Heer Oosterman,

24 Maart 2014, de dag dat mijn 80ste verjaardag bij U werd gevierd.
Een dag om nooit te vergeten!!!

U hebt daarin een groot aandeel gehad;

-De zaal die er zeer verzorgd en gezellig uitzag
-De bediening die perfect geregeld was
-Het vriendelijke personeel onder leiding van Patrick
In keurige outfit
-Het buffet waarover ik veel complimenten kreeg die U uiteindelijk toekomen
-Het verrassende toetjesbuffet!!!
-Alle vragen die ik had werden vriendelijk beantwoord/opgelost.

Eigenlijk was elke vraag die ik stelde overbodig naar later bleek.

Natuurlijk hebben ook mijn familie en de gasten de sfeer
mede bepaald maar door de perfecte wisselwerking tussen
alle partijen is het helemaal de gedroomde dag geworden.

Ik wil u daarvoor hartelijk danken en wie weet tot een volgende keer.


(61) Nel Boogaard
12-04-2014 om 18:22

Wat hebben we als familie genoten van het heerlijke eten! Wat een luxe en gemak; alles werd voor je klaargemaakt, een prachtige presentatie en uitstalling. Heel veel goede reacties van de aanwezige gasten ontvangen. Patrick en medewerkers: heel veel dank voor de geweldige verzorging. Ik kijk er met genoegen op terug. Hoop zeker nog eens terug te komen.

Hartelijke groeten,
Nel Boogaard

(60) ada vd Vlugt
3-04-2014 om 14:49

zaterdag 29/3 jl fam.reunie gehouden. Alles was prima geregeld. Patrick en meiskes doen het geweldig en ze hadden ook nog eens
voor mooi weer gezorgd...

(59) Kees Bremmer
27-03-2014 om 14:49

Helemaal Top!!!
Patrick en personeel bedankt voor het super verzorgd feest wat we bij u hebben beleeft.
Groeten Kees en Petra

(58) Marcel Wensveen bureau orde en bewakingsdiensten
13-02-2014 om 15:15

Wij, 21 collega’s van Bureau Orde en Bewaking Haaglanden hebben een een fantastische dag gehad met Kever cabrio rally en een afsluitende bbq.
Super enthousiast ontvangen met een onwijze leuke route met de cabrio’s. Perfect geregeld met hapje/drankje en leuke prijsuitreiking en afsluitende prima bbq bij Studio Oosterman.
Ook andere collega’s van andere ploegen vonden het harstikke leuk/cool, toen zij onze verhalen hoorden en de foto’s zagen.
Topploeguitje!!! dankzij enthousiaste mensen van organisatie, begeleiding en verzorging. Een echte aanrader!!!!!!!!!!

Miranda bedankt!!!!
groeten Marcel Wensveen

(57) Ilse Grethe, politie Haaglanden
13-02-2014 om 15:14

Beste Kever Cabrio rally en Studio Oosterman,

De dag van 27 november was zeer goed verzorgd, ophalen met de bussen is goed gegaan en op tijd! Ontvangst hartelijk en warm, aankleding en ruimte incl winkel gezellig en goed verzorgd. Busjes waren perfect en de route heeft nieuwe inzage gegeven binnen ons nieuw uitgebreid werkgebied. de kookworkshop was gezellig, warm, goed voorbereid met als extra alle recepten mee naar huis! Heerlijk!!! Bonbons maken eveneens een groot succes, borrel en hapjes gingen als zoete koek erin, leuk assortiment. Eten bij Oosterman was ook perfect. Mooi opgemaakt, goed klaargemaakt, echte kok die het eten aan het bereiden was. Dessert was prachtig met enorm veel keus en spectaculair met vuurwerk. Bediening lief en snel. En weer veilig thuisgebracht. Niet te vergeten jouw inzet en meedenken ook aan de voorkant heeft geresulteerd in een perfecte bureaudag waar iedereen volop van heeft genoten!
Dank je wel, Ilse Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
1 + 8=

Nieuwsbrief Muziek uit 't Hart

Nieuwsbrief Bridge Plantendrive