Muziek- en Partycentrum Studio Oosterman
Info en reserveringen: 0172-573374

Bedrijfsfeesten

Uw bedrijfsfeest bij Studio Oosterman

 

Wist u dat 70% van het personeel een bedrijfsfeest ziet als een blijk van waardering?

Voor een goed functionerend bedrijf is gemotiveerd personeel een noodzaak. Bedrijfsfeesten zijn het perfecte middel om het nuttige met het aangename te verenigen.

Maatwerk is bij Studio Oosterman het toverwoord! Een leuke activiteit of workshop, gezellige borrel en afsluiten met een heerlijk diner? Onze programma’s kunnen wij volledig aan uw wensen aanpassen. Studio Oosterman biedt verschillende activiteiten en workshops aan, waarin teambuilding centraal staat.

Hieronder vindt u enkele suggesties van de activiteiten en workshops die wij aanbieden:

Angry Birds Game

Niet op de telefoon of computer, maar in real life! Angry Birds levensgroot spelen met je hele team? Dat kan!
Dit is een leuk buitenspel waar iedereen de kans krijgt z’n Angry Birds af te schieten met een levensgrote katapult.

Surf Rodeo

Kun jij je evenwicht bewaren? Dat willen wij wel eens zien! In twee teams strijden jullie voor de secondes (minuten?). Het team met de meeste secondes wint! Bij surfen hoort natuurlijk ook water. Alleen hier moet het water in de bekertjes blijven, gaat dat lukken? Kom het uitproberen met je team!

Ik hou van Holland spel

We kennen allemaal wel het televisie programma
Ik hou van Holland! Maar hoeveel weten jij en je collega’s eigenlijk van ons kikkerland? Strijdend in twee teams testen we jullie kennis over de Nederlandse keuken, televisie, muziek, geschiedenis, en ga zo maar door!

Jongens tegen de meisjes

Ga met je collega’s de eeuwenoude strijd aan: de jongens tegen de meisjes! Worden de vrouwen winnaar of zijn het de mannen die deze ‘strijd der seksen’ winnen? Gegarandeerd fanatisme tijdens deze spelshow!

Djembé workshop

Djembés en doundouns zijn trommels waarop de Afrikaanse ritmes gespeeld worden. De leider van de workshop nodigt u uit mee te trommelen, u zult er geen genoeg van krijgen! Beleef het bijzondere “trance” effect.

Saxofoon workshop 

Een saxofoonworkshop is perfect voor teambuiling! Samen een middag of ochtend muziek maken is hartstikke leuk. En daarna gelijk een concert kunnen geven, is nog leuker! Dat wil iedereen wel! De perfecte manier om op een ongedwongen wijze muzikaal plezier te maken en elkaar beter te leren kennen.

Salsa workshop

Swingend de avond in! Binnen een uur leer je de basis stappen van deze dans. deze workshop is geen ervaring vereist, en plezier is gegarandeerd!

Groene Hart Experience

Het ontdekken van het Groene Hart te voet, per fiets, kano of met paard & wagen is een gezonde teambuildingactiviteit die niet mag ontbreken in dit lijstje. U maakt bijv. een unieke tocht door het polderlandschap van Aarlanderveen met haar historische molenviergang. Deze activiteit kan uitstekend gecombineerd worden met een picknick en/of de presentatie- workshop ‘Het Oog Wil Ook Wat’. Deze is speciaal bedoeld voor organisaties en groepen die veel (externe) contacten hebben. Wilt u daarentegen een echt sportieve invulling geven aan dit dagprogramma, dan is kanoën dóór of paragliding bóven de Aarlanderveense polder wellicht iets voor u.

Info en/of folders hierover kunt u via ons opvragen.

 

 

 

 

 

 

 

Avondprogramma’s

Een leuke activiteit of workshop, een heerlijk diner en afsluiten met een knallende feestavond, behoort eveneens tot de mogelijkheden. Daarnaast kan men ook een leuk thema geven aan de feestavond bij Studio Oosterman zoals Seventies & Eighties, Gooische vrouwen en mannen, Beach party, Fout = Goud, etc.

Kortom, alle programma’s zijn naar eigen wens in te vullen.

 

Nieuwsbrief Muziek uit 't Hart

Nieuwsbrief Bridge Plantendrive