Muziek- en Partycentrum Studio Oosterman
Info en reserveringen: 0172-573374

Catering op locatie

Volledig verzorgde catering op locatie

Iets te vieren, maar dan liever bij u thuis, bij u in het bedrijf of elders op locatie? Viert u bijvoorbeeld uw verjaardag, jubileum, of heeft u een receptie, feestavond of bedrijfsopening? Studio Oosterman biedt catering op locatie voor zowel particulieren als het bedrijfsleven. Wij kunnen uw evenement volledig verzorgen. Voor grote én kleine groepen!
Van een ontbijt, tot een heerlijk diner! Heeft u liever iets kleiners? Dan zijn onze tapas hapjes bijzonder geschikt voor uw partij. Wij kunnen tevens de inrichting van de locatie verzorgen.

Dé speler voor uw culinaire evenement

Als allround cateraar nemen wij u graag alle zorgen uit handen, zodat u zich alleen hoeft te concentreren op uw evenement en uw gasten. Ook beschikken wij over een mobiele bar die, indien gewenst, mee kan naar de door u gekozen locatie!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of onze catering op locatie?

Als enthousiast en professioneel team van Muziek- en Partycentrum Studio Oosterman dragen wij actief bij aan uw feest of bedrijfsevenement. Wij zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Wilt u meer informatie over onze cateringmogelijkheden of wilt een afspraak maken? Neemt u dan contact op met Muziek- en Partycentrum Studio Oosterman.

U kunt ons dagelijks bereiken op 0172 – 573 374. U kunt ons ook een e-mail sturen of gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder.

Bent u op zoek naar een feestlocatie in Alphen aan den Rijn?

Wanneer u een feestlocatie zoekt in Alphen aan den Rijn voor het houden van uw bedrijfsevenement dan is Studio Oosterman een uitstekende feestlocatie. De vele mogelijkheden en de unieke ligging te midden in het Groene Hart dragen er toe bij, dat u een persoonlijke invulling kunt geven aan uw evenement. Klik hier voor meer informatie over onze unieke feestlocatie of het maken van een afspraak.

Nieuwsbrief Muziek uit 't Hart

Nieuwsbrief Bridge Plantendrive