Muziek- en Partycentrum Studio Oosterman
Info en reserveringen: 0172-573374

Vier uw jubileum bij Muziek- & partycentrum Studio Oosterman

Studio Oosterman is een uitstekende locatie om een jubileum, zoals een 25-jarig huwelijk, het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd of de verjaardag te vieren. U bepaalt of het een intiem diner in Jubilea / Jubileum bij Studio Oostermande ‘Hooiberg‘ word of een spetterend avondfeest in ‘de Stal’. De vele mogelijkheden en de unieke ligging dragen ertoe bij, dat u een geheel eigen invulling kunt geven aan uw feest. Een aantal bijzondere mogelijkheden zijn hieronder weergegeven:

Themafeesten

Themafeesten blijven populair! Wilt u terug naar de Seventies of Eighties of heeft u liever een thema zoals Beachparty, Gooische mannen en vrouwen, Goud en fout of een Bling-Blingfeest? Bij ons is het mogelijk. En in combinatie met één van de themabuffetten wordt uw feest helemaal een onvergetelijke belevenis.

Wilt u tijdens uw feest een gezellige tropische sfeer creëren met een uitgebreide cocktailbar? Dan kunt u bij ons terecht! De gasten kunnen zich laten verrassen door de creativiteit van de barman/-vrouw. Er is een bijna oneindige keuze aan cocktails en shots. Bent u deze avond de bob? Geen probleem! De barman/-vrouw maakt ook heerlijke mocktails!

Enkele voorbeelden van cocktails:

– Tropical Sunset – Strawberry Shaker – Hot Kisses – Melon Ball

Laat u verrassen?!?!

Wilt u het liever van te voren regelen; neem gerust contact met ons op.

Sign up for our mailing list.