Muziek- en Partycentrum Studio Oosterman
Info en reserveringen: 0172-573374

Brunch – Lunch – Diner

Brunchen, Lunchen of Dineren…

Verjaardagen, bruiloften, huwelijksfeesten, jubilea, personeelsfeesten, vergaderingen en bijeenkomsten: voor elke gelegenheid bieden wij u een bijzondere invulling. De persoonlijke service, de schakelbare ruimtes en de diversiteit aan arrangementen zorgen ervoor, dat uw feest of bijeenkomst een unieke belevenis voor u en uw gasten wordt.

Brunch

De brunch is overgewaaid uit Amerika en is een combinatie van een laat ontbijt en een vroege middagmaaltijd. Het word ‘brunch’ is afgeleid van de Engelse woorden ‘breakfast’ en ‘lunch’. Vaak wordt een brunch tussen 11:00 uur en 14:00 gehouden. Een leuk idee voor uw evenement?
Bekijk hier ons brunchmenu.

Lunch

Bent u met een groep en vind u het leuk een keuze te hebben? Dan is ons warm/koud lunchbuffet perfect voor u! Met heerlijk belegde broodjes, verschillende soepen, saté en een kalfskroket. Uiteraard kunt u voor een lunch ook een van onze andere buffetten kiezen.
Bekijk hier ons lunchmenu.

Diner

Naast het traditionele uitgeserveerde diner bieden wij u een groot aantal thema-buffetarrangementen aan. De arrangementen zijn op diverse manieren in te vullen en passen binnen elk feest. Zo kan ieder arrangement gecombineerd worden met een extra voor- en/of nagerecht.

Voorbeelden van buffetarrangementen

Barbecue Buffet
Polder buffet
Indisch Buffet
Le Buffet Français
Grieks / Spaans / Mexicaans / Italiaans Buffet

Het Hollands Grill Buffet geniet bij velen de voorkeur..

Hollands Grill Buffet

“De hardwerkende dagloners, die voor hun bazen turf moesten steken in de Aarlanderveense polder, kregen weinig tijd om te rusten of te eten. Toch moest men krachten opdoen om te overleven in het harde bestaan, ver van het dorp in het veen. Dus werd men vindingrijk! Men kwam op het idee, om een pan te gebruiken met een bolle bodem en brede rand, plaatste deze ondersteboven op een houtvuur en door de opgesloten hitte werd de bol verhit tot wel 250 graden. Hierna deed men water in de schuin opstaande rand, voegde er groenten bij en door het grillen van het vlees op de bol, vermengden de vleessappen zich met het water tot een heerlijke bouillon, waardoor er een verrukkelijke maaltijd ontstond.”
Studio Oosterman zet deze tradititie voort. Het vleesassortiment en de groenten zijn van topkwaliteit en doordat er geen olie of vetten aan te pas komen, maar alleen wat natuurlijke notenolie, is het resultaat bijzonder culinair. Probeert u het eens, u zult er van genieten!

Wilt u meer informatie, neemt u vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te word!


Nieuwsbrief Muziek uit 't Hart

Nieuwsbrief Bridge Plantendrive