Muziek- en Partycentrum Studio Oosterman
Info en reserveringen: 0172-573374

Vergaderingen

Vergaderen

 

De zalen, “Stal” en “Hooiberg” zijn sfeervol ingericht en kunnen geschakeld worden. Hierdoor kunnen wij de grootte van de zaal afstemmen op de activiteit, zoals bijvoorbeeld een vergadering, presentatie of teambuilding. Geschikt voor kleine en grote groepen van maximaal 250 personen.

Tijdens een presentatie of vergadering is het belangrijk, dat u van alle gemakken voorzien bent. Studio Oosterman beschikt als vergaderlocatie over alle faciliteiten voor een succesvolle dag. De zalen hebben een goede akoestiek en belichting. In de “Stal” en “Hooiberg” is een audiosysteem aanwezig evenals draadloos internet, beamer, en flipcharts. Wanneer u bij de reservering vermeldt hoe u de ruimtes ingericht wilt hebben, zorgen wij voor een opstelling als b.v.: Classroom- Style, TheaterStyle, U-Shape, Conference Style, etc.

Lunch

De lunch mag tijdens een vergadering of presentatie zeker niet ontbreken. Even een kleine pauze met heerlijk belegde broodjes, fruit, een soepje of crèpes. Maar ook een high tea of een brunch behoren tot de mogelijkheden.

Diner

Naast het traditioneel uitgeserveerde diner bieden wij een groot aantal buffetarrangementen aan. Onze huisstijl is live cooking in de zaal. Onze chef bereidt ter plaatse uw gerecht. Ons bedrijf biedt u de mogelijkheid om te rouleren tussen de verschillende zalen. Hierdoor kunt u elk onderdeel van uw feest naar eigen wens in vullen.

Bekijk hier de plattegrond.

 Nieuwsbrief Muziek uit 't Hart

Nieuwsbrief Bridge Plantendrive