Muziek- en Partycentrum Studio Oosterman
Info en reserveringen: 0172-573374

Kinderen op het evenement

Kinderen op jouw evenement

De voorbereidingen voor jouw evenement zijn in volle gang. Ook het maken van een gastenlijst hoort daarbij, met de vraag: ‘Wel of geen kinderen op het evenement?’ Dit ligt uiteraard helemaal aan het soort evenement; bij een familiefeest is het wel zo leuk om ook de kids erbij te hebben, maar een avondfeest is een ander verhaal…

Nou vooruit; de kinderen mogen er ook bij zijn! Scheelt de ouders ook weer het regelen van een oppas. Maar dan… Kinderen kun je niet als volwassenen aan een statafel zetten met een glas champagne. En om ze nu bij de garderobe te laten wachten tot het evenement voorbij is, is ook niet helemaal wat je wilt.

In dit blog zullen we een aantal leuke ideeën opperen voor kinderen op jouw evenement.

Kinderhoek

Het is altijd een goed idee om een kinderhoek te creëren. Zorg dat de kinderen in deze hoek lekker kunnen spelen, kleuren of knutselen. Een aantal tips voor in de kinderhoek:
– Vraag of de kinderen 1 lievelingspeelgoed meenemen van thuis
– Leg voor de oudere kinderen bord- of kaartspellen klaar
– Leg papier op de tafel als ‘tafelkleed’ zodat ze lekker kunnen kleuren
– Neem een kist mee met een aantal verkleedspullen
– Is er een TV aanwezig? Altijd handig!

Entertainment

Komen er echt veel kinderen op het evenement? Dan is het misschien leuk om te zorgen dat er een clown aanwezig is die ballondieren voor de kids kan maken.  Of iemand die kan schminken. Is er genoeg ruimte? Dan kun je er ook voor kiezen om een springkussen neer te zetten; ook altijd leuk!

Zo zoet als…

Het is een magisch concept: een snoepjeskraam. Zet een tafel neer met verschillende potten gevuld met snoepjes. Zet er ook Kleine zakjes of tasjes bij zodat de kinderen hun eigen snoepjes kunnen verzamelen; wat zullen ze zoet zijn.

Tieners

Naast hele jonge kinderen zullen er misschien ook wel tieners aanwezig zijn op jouw evenement. Hoe hou je hen het beste bezig? Bij de volwassenen gaan ze zich misschien gauw vervelen. Dus hoe leuk is het als er voor deze jonge gasten een ruimte is met bijvoorbeeld een alcoholvrije cocktailbar, een voetbaltafel, een sjoelbak, een hoek met zitzakken en misschien wat bord- en kaartspellen!

Zo is er voor iedereen iets leuks! Hopelijk heb je een aantal leuke ideeën kunnen opdoen!

Is Studio Oosterman kindvriendelijk?

Bij Studio Oosterman zijn kinderen van harte welkom! Altijd leuk zo een extra uitdaging op een evenement: als bedieningsmedewerker met een dienblad vol champagneglazen de rennende kids zien te ontwijken. 😉

In de zaal kun je via een trap de vide op. Hier kunnen de kids heerlijk rustig kleuren, spelen en eventueel TV kijken, want er is een TV aanwezig met verschillende DVD’tjes. Uiteraard kan er beneden in de zaal bij de overige gasten ook een leuke kinderhoek met kleurtafel gecreëerd worden.

Is het lekker weer en is het evenement in onze Boomgaard? Dan is het voor de kinderen helemaal geest! Want in de Boomgaard hebben wij een kleine speeltuin met een speelhuisje en een glijbaan. Hier kunnen de kinderen zich lekker uitleven terwijl de ouders in de Boomgaard een drankje doen, want vanuit de Boomgaard heb je goed zicht op het speeltuintje.

De kinderen zullen zich niet vervelen! Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

 

 

Nieuwsbrief Muziek uit 't Hart

Nieuwsbrief Bridge Plantendrive