Muziek- en Partycentrum Studio Oosterman
Info en reserveringen: 0172-573374

Trouwlocatie in Alphen aan den Rijn

Wanneer u een trouwlocatie zoekt in Alphen aan den Rijn dan is Studio Oosterman een uitstekende feestlocatie voor het vieren van de mooiste dag van uw leven. De vele mogelijkheden en de unieke ligging temidden in het Groene Hart dragen er toe bij, dat u een persoonlijke invulling kunt geven aan uw bruiloft. Bruiloft Studio Oosterman

Trouwlocatie in het Groene Hart

U kunt vanuit Muziek- en Partycentrum Studio Oosterman vertrekken naar een trouwlocatie elders in de omgeving van Alphen aan den Rijn, maar ├ęcht uniek wordt het pas als u Muziek- en Partycentrum Studio Oosterman als wettige trouwlocatie kiest. Alles wat wat u van ons als trouwlocatie mag verwachten hebben wij
direct bij de hand voor het feest en/of de receptie.

Trouwlocatie Studio OostermanMuziek- en Partycentrum Studio Oosterman biedt u de mogelijkheid om te rouleren tussen de verschillende zalen. Hierdoor kunt u elk onderdeel van uw feest naar eigen wens invullen ( Plattegrond ).

Wilt u meer informatie over onze trouwlocatie?

Als enthousiast en professioneel team van Muziek- en Partycentrum Studio Oosterman dragen wij actief bij aan de mooiste dag van uw leven. Wij zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.
Wilt u meer informatie over onze trouwlocatie in Alphen aan den Rijn of wilt een afspraak maken voor een bezichtiging? Neemt u dan contact op met Muziek- en Partycentrum Studio Oosterman.

U kunt ons dagelijks bereiken op 0172 - 573 374. U kunt ons ook een e-mail sturen of gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder.

Buffetarrangementen

Naast het traditioneel uitgeserveerde diner, bieden wij u een groot aantal buffetarrangementen aan waarbij de kok de maaltijd bereidt in de zaal.

Wilt u meer informatie over onze buffetarrangementen op onze trouwlocatie? Klik hier voor de mogelijkheden.