Muziek- en Partycentrum Studio Oosterman
Info en reserveringen: 0172-573374

Vergaderen in Alphen aan den Rijn

Stijlvol vergaderen bij Studio Oosterman

Bent u op zoek naar een stijlvolle vergaderlocatie? Muziek- en Partycentrum Studio Oosterman biedt u op een unieke vergaderlocatie de gelegenheid om uw vergadering op een professionele wijze vorm te geven.

Sfeervol en naar wens ingericht

De zalen, “Stal” en “Hooiberg” zijn sfeervol ingericht en kunnen geschakeld worden. Hierdoor kunnen wij de grootte van de zaal afstemmen op de activiteit, zoals bijvoorbeeld een vergadering, presentatie of teambuilding. Geschikt voor kleine en grote groepen van maximaal 250 personen. Open een plattegrond.

Symposium

Tijdens een presentatie of vergadering is het belangrijk, dat u van alle gemakken voorzien bent. Studio Oosterman beschikt als vergaderlocatie over alle faciliteiten voor een succesvolle dag. De zalen hebben een goede akoestiek en belichting. In de “Stal” en “Hooiberg” is een audiosysteem aanwezig evenals draadloos internet, beamer, en flipcharts. Wanneer u bij de reservering vermeldt, hoe u de ruimtes ingericht wilt hebben, zorgen wij voor een opstelling als b.v.:

  • Classroom- Style,
  • TheaterStyle,
  • U-Shape,
  • Conference Style.

De boomgaard is een rustieke locatie voor een break-out en geeft uitzicht over de Aarlanderveense polder met haar unieke molen-viergang.

Lunch

De lunch mag tijdens een vergadering of presentatie zeker niet ontbreken. Even genieten van heerlijk belegde broodjes, een soep of crèpes. Maar ook een high tea of een brunch behoort tot de mogelijkheden.

Diner

Naast het traditioneel uitgeserveerde diner bieden wij u een groot aantal buffetarrangementen aan. Onze huisstijl is live cooking in de zaal. Onze chef bereidt ter plaatse uw gerecht. Studio Oosterman biedt u de mogelijkheid om te rouleren tussen de verschillende zalen. Hierdoor kunt u elk onderdeel van uw feest naar eigen wens in vullen. Wilt u meer informatie over onze buffetarrangementen of platestyle? Klik hier voor de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over onze vergaderlocatie in Alphen aan den Rijn?

Als enthousiast en professioneel team van Muziek- en Partycentrum Studio Oosterman dragen wij actief bij aan uw vergadering of bedrijfsevenement. Wij zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Wilt u meer informatie over onze vergaderlocatie of wilt een afspraak maken voor een bezichtiging? Neemt u dan contact op met Muziek- en Partycentrum Studio Oosterman.

U kunt ons dagelijks bereiken op 0172 – 573 374. U kunt ons ook een e-mail sturen of gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder.

Nieuwsbrief Muziek uit 't Hart

Nieuwsbrief Bridge Plantendrive